Ο Σχεδιαστικός Οίκος Κεχαγιόπουλος επί τέσσερεις συνεχείς γενιές, δημιουργεί μοναδικά κομμάτια χειροποίητων υποδημάτων πολυτελείας – ανδρικά και γυναικεία – άριστης ποιότητας, που συνάδουν πάντα με τις νέες τάσεις της μόδας και πρακτικότητας.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα νούμερα (Νο 30 έως 46+ και για τα ανδρικά νούμερα έως 50+).
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα σχέδια (γόβες, μπότες, πέδιλα, mules shoes, peep toes, στην κομψότητα, στην ποικιλία των χρωμάτων, των υλικών (δέρμα, ύφασμα), καθώς και στο ύψος των τακουνιών (από flat έως high heels 14 cm). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ιταλικής προέλευσης.
Τα υποδήματα δημιουργούνται απευθείας στις δικές σας διαστάσεις/νούμερο, και εφαρμόζουν ακριβώς, πετυχαίνοντας άνεση
και σταθερότητα από την πρώτη φορά υπόδησης όσο πολύωρη και αν είναι (π.χ. γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, χοροί ή άλλες τελετές).

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να συνδιάσετε τα υπό κατασκευήν υποδήματά σας, με αξεσουάρ ίδιων χρωμάτων (π.χ. τσάντες, portefueille, ζώνες απλές/unform κ.α.) για ένα άρτιο αποτέλεσμα τελικής παρουσίασης.

Δημιουργίες νυφικών υποδημάτων από άριστης ποιότητας δέρματα και υφάσματα (σατέν, μετάξι, ταφτάς …) σε συνδιασμό με αμέτρητη ποικιλία από δαντέλες ή οργάντζες και με τη δυνατότητα τοποθέτησης κρυστάλλων Swarovski (με πιστοποιητικό γνησιότητας).

Ο Σχεδιαστικός Οίκος Κεχαγιόπουλος σας υπόσχεται μοναδικά κομμάτια νυφικών υποδημάτων, όπως μοναδική είναι η κάθε νύφη, όπως μοναδική είστε κι Εσείς.

https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_6.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_4.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_5.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_3.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_2.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2017/03/Kechagiopoulos_1.jpg

Π.Π. Γερμανού 3, 54622, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284094
Κ: 6944 537 407
E:info@kehagiopoulos.gr
Facebook: Kehagiopoulos.x
www.kehagiopoulos.gr