Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην βελτιστοποίηση του εσωτερικού σας χώρου, και στην απόδοση του ύψιστου εικαστικού αποτελέσματος. Ενισχύουμε τα δάπεδα του χώρου σας με ξύλινα πατώματα καί παρκέτα προκειμένου να τους προσδώσουμε αίγλη και ποιότητα. Η τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων και laminate είναι για μας μεράκι, και φροντίζουμε για την άριστη εξυπηρέτησή σας επιτελώντας τις εργασίες μας με ταχείς ρυθμούς, χωρίς να παραλείπουμε να σας προσφέρουμε παράλληλα και άριστα αποτελέσματα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτουμε, σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για την ανάδειξη των δαπέδων σας. Επειδή επιθυμούμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας, διαθέτουμε πλούσιο δειγματολόγιο, ώστε να επιλέξετε το υλικό, το χρώμα, και γενικά τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για την ανάδειξη του δαπέδου σας. Διατηρώντας την διάθεση να ικανοποιήσουμε το ευρύ καταναλωτικό κοινό, διαθέτουμε κοστολόγιο το οποίο να μπορεί να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό όλους μας τους πελάτες. Η εμπειρία και η ποιότητα που προσφέρουμε, κατά την τοποθέτηση και βελτιστοποίηση δαπέδων, έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητά τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των εικαστικών αναγκών του.

Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων, από υλικό όπως είναι το μασίφ, προσδίδοντας κλασική χροιά στον χώρο σας, ή αν η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει κάτι τέτοιο, μπορείτε να τοποθετήσετε laminate. Πρόκειται για ένα υλικό, το οποίο οπτικά δίνει την αίσθηση του ξύλου, αλλά στην ουσία αποτελείται από ένα σύνολο στερεών στοιχείων, που του προσδίδουν παρόμοια εμφάνιση. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε προγυαλισμένα δάπεδα, την μοντέρνα λύση στο χώρο των δαπέδων με μεγάλη ποικιλία νέων ειδών ξύλου, σε πολλά χρώματα και στα τελευταία σχέδια της αγοράς. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε σχέση με τον χώρο σας, εμείς είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε και να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι επιθυμείτε.

Parquet World – Ραυτόπουλος
17ο xλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας & Γαλήνης, ΤΚ. 14564, Νέα Κηφισιά
Τηλ. 210 8077525 – 210 2403700
Fax. 210 2403701
info@parquet-world.gr
www.parquet-world.gr