Από την κορφή ως… τα νύχια!

Γιατί τα χέρια – και ειδικά της νύφης – μαρτυρούν πολύ περισσότερα από ό,τι φαντάζεστε για την προσωπικότητά σας.

Όταν μάλιστα η απαλότητά τους συνδυάζεται με όμορφα, περιποιημένα και καλοβαμμένα νύχια, τότε να είστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα θυμίζει έντονα έργο τέχνης.

Η δύναμη της «γλώσσας των χεριών» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη με τις νέες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών. Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, εκτός από το χρώμα που προτιμάτε φροντίστε να:

  • Βοηθήσετε τα εύθραυστα ή σπασμένα νύχια, λιμάροντάς τα προς την ίδια φορά με μια χάρτινη λίμα και περνώντας ως βάση κάποιο σκληρυντικό.
  • Ελέγξτε το πρώτο στρώμα να είναι πιο «λεπτό» από ότι το δεύτερο και διορθώστε τυχόν ατέλειες με μια μπατονέτα εμποτισμένη σε διαλυτικό (ασετόν).
  • Τονίστε ακόμα περισσότερο το χρώμα, περνώντας πριν και μετά ένα βερνίκι βάσης.
  • Χρησιμοποιήστε ως τελευταίο άγγιγμα κάποιο προϊόν που στεγνώνει το βερνίκι σε χρόνο ρεκόρ.

 

Γαλλικό μανικιούρ για περιποιημένες νύφες

 Το αγαπημένο μανικιούρ δισεκατομμυρίων γυναικών το λατρεύουν και οι νύφες! Για τέλεια αποτελέσματα θυμηθείτε πως πρέπει να μοιάζει τελείως φυσικό, απλό και διακριτικό. Πώς θα το πετύχετε;

  • Τονίστε τις άκρες των νυχιών σας, περνώντας με πλάγιες κινήσεις μια με δύο στρώσεις από το λευκό βερνίκι. Εάν δεν σας διακρίνει η σταθερότητα, τότε θα βοηθηθείτε από τα ειδικά αυτοκόλλητα.
  • Με το ίδιο χρώμα και για να κερδίσετε ακόμα περισσότερο φως, περάστε το βερνίκι απαλά και στην κάτω πλευρά των νυχιών.
  • Αφού το χρώμα έχει στεγνώσει εντελώς, περάστε σε όλο το μήκος των νυχιών το τελικό χρώμα, συνήθως σε ροζ ή μαργαριταρένιους τόνους.
  • Για ακόμα περισσότερη λάμψη, τελειώστε περνώντας τα νύχια σας με ένα γυαλιστικό βερνίκι, που βοηθάει και στην διατήρηση του αποτελέσματος.

 

Φινέτσα με στρας

Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι ακόμα στο μανικιούρ σας, σήμερα έχετε απεριόριστες δυνατότητες να το κάνετε. Τα εξειδικευμένα κέντρα ομορφιάς για την περιποίηση των νυχιών μπορούν να σας δώσουν άπειρες ιδέες ώστε να στολίσετε τα νύχια σας με στρας ή Swarovski και διάφορα σχέδια.

Αρκεί να έχετε φαντασία και τα νύχια σας θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα τη μέρα του γάμου σας!