Υπάρχουν κάποιες γυναίκες με έμφυτη την τάση να σας κάνουν να χαμογελάτε, να σας γαληνεύουν την ψυχή και να βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό λαμπερό εαυτό σας. Μια τέτοια γυναίκα,την Kωνσταντίνα Γιώτη, επισκεφτήκαμε και της ζητήσαμε να μας μιλήσει, γιατί άλλο …για την ομορφιά.

Ο χώρος σας είναι ζεστός και προσφέρει το αίσθημα της οικειότητας. Πώς δημιουργήθηκε;

Η εταιρεία ΙCON beauty δημιουργήθηκε για να ξεχωρίσει. Ένας χώρος με την σφραγίδα του προσωπικού μας στυλ, φιλόξενος και με «ψαγμένα» προϊόντα ομορφιάς!

Ποιές είναι οι απαραίτητες θεραπείες για μία νύφη που πραγματικά θέλει να λάμπει, αυτή την ημέρα;

Ξεκινήστε τουλάχιστον έξι μήνες πριν τον γάμο να κάνετε καθαρισμούς προσώπου. Κάθε πρωί να χρησιμοποιείτε μία καλή ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας και το βράδυ να βάζετε μία καλή κρέμα νυκτός. Η κρέμα ημέρας με την κρέμα νύκτας έχουν τελείως διαφορετικές λεοτουργίες γι’ αυτό μην τις ξεχνάτε. Τέλος μία φορά την εβδομάδα επισκεφθείτε την αισθητικό σας για να κάνετε μία ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς.

Ποιά είναι η φιλοσοφία ομορφιάς που κρύβετε πίσω από το ινστιτούτο ομορφιάς ΙCON beauty;

Eυγένεια, χαμόγελο, ότι είμαστε πάντα στις επάλξεις και φυσικά άφθονο χιούμορ! Ζεστασιά αισθητικής θαλπωρής,  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και φυσικά «ψαγμένα» προϊόντα ομορφιάς, καθόλου χημικά, ηρεμία και γαλήνη. Οι παραπάνω ιδιότητες μαζί με την δική μου συνεχή αναζήτηση υπηρεσιών και δεξιοτήτων αποτελεσματικής επικοινωνίας!

Εκτός από το νυφικό μακιγιάζ, τί άλλες υπηρεσίες μπορεί να απολαύσει η νύφη σε εσάς ή μπορεί και ο γαμπρός;

H νύφη και ο γαμπρός καθώς και οι κουμπάροι τους στο ΙCON Beauty μπορούν να φροντίσουν εξ’ ολοκλήρου το πρόσωπο και το σώμα τους, με θεραπείες αισθητικής και αποτρίχωσης, να κάνουν manicure και pedicure. Επίσης στον χώρο μας η νύφη και οι φίλες της θα απολαύσουν υπηρεσίες όπως: Lash lifting, ονυχοπλαστική και μεσοθεραπεία. Ειδικά για τους άντρες αντιλαμβάνονται πλέον οι περισσότεροι ότι η επιδερμίδα τους είναι ζωτικό κομμάτι που χρήζει ιδιαίτερης περιποίησης….

Στο ΙCON Beauty διαθέτετε καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ;

Στο ΙCON Beauty διαθέτουμε θερμοκαλλυντικά επιλεγμένων εταιρειών που απευθύνονται σε ένα «ψαγμένο» κοινό, τους πελάτες μας. Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ επαγγελματικού επιπέδου για διορθωτικό backstage μακιγιάζ.

 

Καραΐσκου 129, Πειραιάς

210  4127  734

ICON BEAUTY-The Art of Beauty

 icon_beauty_theartofbeauty

www.iconbeauty.gr

https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-2.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-6.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-3.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-4.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-5.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/03/ICON-1.jpg