Ανδρικά ρούχα για όλες τις απαιτήσεις…

Το ιταλικό επίρρημα “DAVVERO” σημαίνει «αληθινά». Από το 1990 συμβολίζει το αληθινό ενδιαφέρον για το ανδρικό κοστούμι που εκπροσωπεί πιστά η εταιρία “DAVVERO” στη Θεσσαλονίκη.

Το φυσικό κατάστημα μαζί με το υπερσύγχρονο ραφείο αποτελούν την «καρδιά» του DAVERRO που «χτυπά» καθημερινά εδώ και 30 χρόνια στη Φράγκων 20 στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του DAVVERO είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση για τις ανάγκες των πελατών μας με ανδρικά κοστούμια σε προσιτές τιμές. Αυτό αποτελεί το «μαγικό φίλτρο» που χρησιμοποιούμε με επιτυχία για να υποστηρίξουμε το αυθεντικό ανδρικό fashion style. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα υφάσματος από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους με 100% ελληνική παραγωγή σε ιδιόκτητο ραφείο στις εγκαταστάσεις μας. Κατασκευάζουμε ανδρικά κοστούμια για γάμους, επίσημες εμφανίσεις & επαγγελματικό ντύσιμο γραφείου που ξεχωρίζουν.

Παράδοση στο ανδρικό κοστούμι

Τα ανδρικά κοστούμια Davvero αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γαμπριάτικο ντύσιμο. Διαθέτοντας μεγάλη παράδοση που ξεκινά από το 1990 μέχρι σήμερα, δηλώνουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα ανδρικά κοστούμια Davvero έχουν συνοδέψει τις πιο λαμπερές στιγμές σας. Διαχρονική έμφαση σε ποιότητες & υφάσματα εκλεκτής ποιότητας μαζί με τη διάθεση να καλύψουμε απόλυτα κάθε απαίτηση ενός σύγχρονου άνδρα χαρακτηρίζουν τα ανδρικά κοστούμια Davvero.

Γαμπριάτικο κοστούμι στα μέτρα σας

Υψηλή ποιότητα ραφής με λεπτομέρειες από όλες τις σύγχρονες τάσεις στο ανδρικό κοστούμι συνδυάζονται αρμονικά μαζί με τις δικές σας απαιτήσεις δημιουργώντας ένα μοντέρνο & λαμπερό αποτέλεσμα. Με τις απεριόριστες κατασκευαστικές δυνατότητες που διαθέτει το έμπειρο προσωπικό του Davvero δημιουργούμε το κοστούμι των ονείρων σας όπως ακριβώς το φαντάζεστε για τη μέρα του γάμου σας.

 

ΦΡΑΓΚΩΝ 20 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4oς ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛ. : 2310 516677

davvero.gr

 davvero_instyle

www.davvero.gr

https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-1.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-2.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-3.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-4.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-5.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-6.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-7.jpg
https://pandrevomai.com/wp-content/uploads/2020/08/davvero-8.jpg