Wedding Balloons

Όταν ήμασταν παιδιά, τα μπαλόνια ήταν ένα σημάδι γιορτής. Τώρα που είμαστε ενήλικες, γιατί να μην είναι το ίδιο;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Τα μπαλόνια εμφανίζονται παντού από το πάρτι, τον αρραβώνα, μέχρι την τελετή του γάμου ή της βάπτισης. Αν η ιδέα να στολίσετε τη μεγάλη σας μέρα με πολλά χρωματιστά μπαλόνια σας προσελκύει , αυτό είναι το άρθρο για εσάς. Ο στολισμός ενός γάμου με μπαλόνια, αντιπροσωπεύει τη τελική πινελιά μιας ονειρεμένης γαμήλιας τελετής. Όπως γνωρίζετε, κάθε γάμος χωρίζεται σε ορισμένες φάσεις, καθεμία από τις οποίες γίνεται σε συγκεκριμένα μέρη ή χώρους: έξοδος της νύφης από το πατρικό σπίτι, η τελετή στην εκκλησία ή στο δημαρχείο και τέλος η δεξίωση μετά την τελετή με όλους τους καλεσμένους. Κάθε μέρος λοιπον αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία για διακόσμηση και εκμετάλλευση των μέσων που έχετε στη διάθεσή σας. Σε αυτήν την περίπτωση τα λευκά ή χρωματιστά μπαλόνια, είναι μια έγκυρη εναλλακτική λύση, αντί των κλασικών λουλουδιών  ή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με αυτά για τη δημιουργία πρωτοτύπων διακοσμήσεων. Επίσης οι δεξιώσεις γάμου διακρίνονται από διαφορετικά θέματα και στυλ, αλλά αν αυτό που θέλετε είναι να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό πάρτι, γεμάτο διασκέδαση, τα μπαλόνια γίνονται ένα από τα βασικά στοιχεία. Εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες, διαβάστε παρακάτω. Προτείνουμε τρόπους που μπορούν να γίνουν εξαιρετική πηγή έμπνευσης …

— Τα παστέλ μπαλόνια δίνουν έναν vintage αέρα στο γάμο, τα λευκά αντιπροσωπεύουν την αγνή αγάπη ενώ αυτά σε σχήμα καρδιάς, μπορούν να συμβάλουν στην ομορφιά της σκηνογραφίας της μεγάλης ημέρας.

— Μπορούν να δημιουργηθούν πραγματικά ιδιαίτερες συνθέσεις για τη διακόσμηση ανοιχτών χώρων. Μπορείτε να στολίσετε την πόρτα του σπιτιού από όπου θα φύγετε. Πολύ δημοφιλής είναι η καμάρα από μπαλόνια, στην εκκλησία, που διασχίζοντας την, οριοθετείτε τη ζωή μιας παρθενικής και εκείνης μιας παντρεμένης.

— Μια άλλη ιδέα μπορεί να είναι να δημιουργήσετε ένα είδος κιόσκι  ή ίσως μερικούς γιγάντιους κύκνους ή ακόμα και μερικές πλεγμένες καρδιές ή τα αρχικά των νεόνυμφων. Τα σχήματα ή οι φιγούρες που μπορούν να δημιουργηθούν με μπαλόνια είναι πραγματικά άπειρα.

–Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι θα πρέπει να μετακινηθούν από τον τόπο της τελετής για να πάνε στο γαμήλιο γλέντι. Αυτή είναι μια ευκαιρία να διακοσμήσετε το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μπαλόνια. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να τα δέσετε στον πίσω προφυλακτήρα , δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο εφέ, όταν το αυτοκίνητο ξεκινήσει.

–Αν μετά την τελετή, θέλετε να κάνετε μια θριαμβευτική είσοδο στη δεξίωση, ικανοποιώντας την ανυπόμονη προσδοκία φίλων και συγγενών, μπορείτε να την κάνετε, με ένα θερμό μήνυμα καλωσορίσματος που αποτελείται από γαμήλια μπαλόνια ηλίου.

— Όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους, τα πολύχρωμα μπαλόνια με ήλιο στην οροφή δίνουν μια μαγική πινελιά στην ατμόσφαιρα ολόκληρου του χώρου, ειδικά αν στο καθένα είναι δεμένο μια μακριά κορδέλα, στην οποία μπορείτε να επισυνάψετε καρτ ποστάλ ή φωτογραφίες των πρωταγωνιστών!

— Τα μπαλόνια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ωραίων μηνυμάτων ή σύντομων φράσεων για να υποδείξουν τους διαφορετικούς χώρους, όπου θα πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες της ημέρας. Μια αναμφίβολα χρήσιμη εναλλακτική είναι να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές πινακίδες!

— Τα μπαλόνια μπορούν να «παίξουν» διαφορετικό ρόλο μέσα στην αίθουσα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε φιγούρες  «νεόνυμφων», δένοντας μεταξύ τους μπαλόνια διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων και να τα τοποθετήσετε στην είσοδο του χώρου. Ή μπορείτε να δέσετε σε κάθε θέση ένα μπαλόνι στο οποίο θα βάλετε το νούμερο ή το όνομα των καλεσμένων, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ υποβλητικό, πολύχρωμο και μυστικιστικό αποτέλεσμα ταυτόχρονα.